Geef

Stichting Soundtrackcities is opgericht in 2008 en heeft binnen korte tijd een voortrekkersrol verworven op het gebied van het medium geluidswandelen in Nederland.

De stichting ontwikkelt en produceert geluidswandelingen die gemaakt worden door kunstenaars werkzaam in theater, film, compositie en beeldende kunst. De kunstenaars mixen stadsverhalen, omgevingsgeluiden en muziek uit heden en verleden tot unieke wandelingen die verrassende perspektieven openen op historie en actualitieit van de stedelijke omgeving en het publiek op een nieuwe manier laten kijken naar stad.

Soundtrackcities onderzoekt de auditieve en beeldende kracht van het medium geluidswandelen. De fantasierijke, leerzame, ontroerende en bovenal altijd verrassende wandelingen bevorderen verbondenheid met de omgeving en stimuleren historisch besef via een intense fysieke/auditieve ervaring. Daarmee zijn we uniek in Nederland en om dit te kunnen blijven doen zijn we voor een belangrijk deel afhankelijk van donaties van mensen zoals u.


Donateur worden?
Draagt u Soundtrackcities een warm hart toe en wilt u ons steunen met een financiële bijdrage? Dan kunt u ervoor kiezen om donateur te worden. U kunt een eenmalige overschrijving doen of een structurele bijdrage per maand overmaken(1).
Uw donaties zijn zeer welkom!

Abonnee worden?
U kunt ook abonnee worden van Soundtrackcity. Voor €120,- per jaar krijgt u een jaar lang een vrijkaartje voor al onze begeleide groepswandelingen! Wij organiseren per maand gemiddeld drie verschillende geluidswandelingen.

ANBI-regeling
Sinds 2009 is Stichting Soundtrackcities aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Als particulier mag u in de belastingaangifte bijvoorbeeld 125% het bedrag van de gift aftrekken van uw inkomstenbelasting.

Klik hier voor meer informatie omtrent de ANBI-regeling.

Soundtrackcity Amsterdam is een project van: Stichting Soundtrackcities
info@soundtrackcity.nl